Blijf altijd up to date via e-mail!

  Translate

  maandag 28 januari 2013

  Beatrix treedt af!

                                                  http://db2.stb.s-msn.com/i/2D/86610C423C9F91AB8505BAED9F6.jpg
  Hallo,

  Na veel gespeculeerd te hebben door de media waar de toespraak van Koningin Beatrix over zou gaan was het vandaag om 19.00 uur zo ver. En uit haar woorden bleek dat ze aftreedt en haar zoon, Willem-Alexander het over zal nemen op 30 april.
  Na 33 jaar zal er dan een einde komen aan het Koningschap van Beatrix.  Uit haar eigen woorden zal ze met voldoening terug kijken op de tijd dat ze ons land kon regeren. Beatrix heeft  het altijd als een uitzonderlijk voorrecht beschouwd om een deel van haar leven in dienst te stellen van Nederland.
  Voor haar was het inspirerend om zich betrokken bij mensen te voelen, mee te leven met verdriet en delen in tijden van vreugde en nationale trots.
  Voor Willem-Alexander en zijn vrouw zullen een hoop nieuwe verplichtingen hen te wachten staan maar volgens Willem-Alexanders moeder zijn zij beiden hier op voorbereid.
  Een nieuw tijdperk breekt aan. 
  Maar voor de feestvierders: niet getreurd! In plaats van Koninginnedag kun je nu met ingang van 27 april 2014 Koningsdag gaan vieren! De "eerste"  Koningsdag zal de koninklijke familie in Amstelveen en De Rijp vieren. Maar dat duurt nog een tijdje. Koninginnedag zal dit jaar (voor het Koningshuis) een ander karakter krijgen. Dit, vanwege de  abdicatie. Maar voor de feestvierders onder ons zal het wellicht weinig verschil maken!

             http://www.nrc.nl/wp-content/uploads/2013/01/beatrix21-568x568.jpg

  See you soon.


  Foto: Bovenaan: msn.nl (http://db2.stb.s-msn.com/i/2D/86610C423C9F91AB8505BAED9F6.jpg)
  Onderaan: ANP.

  0 reacties:

  Een reactie posten

  Mogelijk gemaakt door Blogger.

  Populaire berichten